Політика
2 листопада 2015
Адвокат Корбана виявився представником БПП (відео)
Захисник лідера "УКРОПу" йшов у парламент по списку провладної партії.
news-image
Про це сам Андрій Богдан розповів в коментарі Громадському.ТВ, передає «Єдність».
 
За інформацією, адвокат є 74 номером у списку президентської партії. Варто зазначити, що Богдан перший в черзі на депутатське крісло. Якщо хтось із БПП складе повноваження депутата, адвокат Корбана стане нардепом.
 
Корбан заявив, що друзі не мають політичного забарвлення, тому його не турбує цей факт.
 
В свою чергу нардеп від БПП Сергій Лещенко написав на своїй сторінці в фейсбуці, що "за договорняки приходить розплата".
 
За словами Лещенка, списки формували у вересні 2014 року, з Коломойським тоді був мир і Богдана взяли до списку БПП в якості гарантії.
 
"Кажуть, Богдану пропонують великі гроші, щоб він відмовився від мандата, але той не погоджується.",- зазначив Лєщенко.
Більш того, Лещенко впевнений, що тепер з фракції БПП навряд чи когось призначать у виконавчу владу.
 
"Цей факт засмучує багатьох у фракції БПП, які хотіли б піти в уряд, на чолі з першим заступником голови Кононенко.",-підсумував депутат.
Я — 74 номер у списку БПП до ВР - адвокат Корбана

Один із захисників Геннадія Корбана Андрій Богдан у суді зізнався, що він дійсно є 74 номером у списку Блоку Петра Порошенка до Верховної ради. Він якраз є наступним, хто зайде у Верховну раду від цієї партії. Свого мандату позбуватись не збирається Його підзахисний - Геннадій Корбан, котрий вважає його затримання політичною розправою влади в цьому проблеми не бачить, каже, що друзі не мають політичного забарвлення.

Posted by hromadske.tv on 2 листопада 2015 р.