Резонанс
3 листопада 2015
УКРОП закликає об'єднатись проти "диктатури і проросійського реваншу"
Звернення до демократичних сил і громадських активістів розміщено на сайті УКРОПу.
news-image

Про це повідомляє «Єдність» з посиланням на офіційний сайт "Українського об'єднання патріотів - УКРОП".

Викрадення із зали суду одного з керівників волонтерського фонду та лідера партії УКРОП Геннадія Корбана є переломним моментом для нинішнього політичного режиму. Петро Порошенко, незважаючи на надії та сподівання мільйонів громадян України, незважаючи на безпрецедентну підтримку його кандидатури на виборах, так і не зміг відбутися як Президент країни, - йдеться у заяві.

Члени організації звинувачують президента країни у змові з Путіним та намаганні поділити Україну. Одним з ланцюжків цього процесу вони бачать й арешт Корбана як боротьбу взагалі з добровольчим і волонтерським рухом.

На превеликий жаль, Петро Порошенко не зміг перерости свою роль засновника Партії регіонів і більше не є фігурою, яка консолідує українське суспільство, - констатується у зверненні.

Наприкінці звернення УКРОП закликав демократичні сили та громадських активістів до "широкої публічної дискусії навколо спільного бачення майбутнього країни". 

Нагадаємо, сьогодні з будівлі суду в Чернігові був вивезений до Києва лідер УКРОПу Геннадій Корбан. Він звинувачується у створенні організованої злочинної організації, привласненні майна, викраденні представників влади.

Читайте також: Під ВР проходить мітинг на підтримку Корбана (ФОТО)