Суспільство
3 листопада 2015
У Харкові два роки функціонувала онлайн порностудія, в якій працювали дівчата зі всієї України (відео)
Санкція статті передбачає організатору до 7 років позбавлення волі.
news-image

У Харкові затримано 26-річного організатора онлайн порностудії. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в Харківській області, передає  «Єдність».

Підозрюваний організував на території України роботу віртуальної онлайн-студії. Її працівниці в мережі Інтернет за допомогою веб-камер демонстрували зображення порнографічного характеру за своєю участю клієнтам одного з сайтів. За таку роботу дівчата отримували гроші. Веб-студія була організована та працювала з 2013 року. Через соціальні мережі до роботи залучались дівчата зі всіх регіонів України, - повідомили у відомстві.

На даний час незаконну діяльність припинено, працівниками міліції проведені обшуки на різних об’єктах на території міста Харкова, Запорізької та Херсонської областей. Речові докази - комп’ютерна техніка, веб-камери, банківські картки - вилучені.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Читайте також: На Одещині викрадачі автомобіля влаштували стрілянину по правоохоронцях (фото)