Резонанс
3 листопада 2015
Наближені до Коломойського люди виїхали з України ще до арешта Корбана - Лещенко
Близькі до олігарха Ігоря Коломойського люди виїхали за кордон ще до скандального затримання голови партії «УКРОП» Геннадія Корбана.
news-image

Про це пише депутат від БПП Сергій Лещенко у своєму блозі на «Українській правді, передає «Єдність».

За моєю інформацією, по-справжньому близькі до олігарха люди поїхали з України. Наприклад, колишній зам губернатора Святослав Олійник отримав сигнал напередодні «шухеру» і перебрався до Словаччини. Олійник зав'язаний особисто на Коломойського, він був його адвокатом у справі щодо замаху на адвоката Карпенко, «вирішував питання» по безмежному закриття уголовкі в судах і організував прикриття для слідчого, підіграв олігархові - стверджує він. 
Ще раніше, ніж Олійник та Лазорко, за кордон перебрався корпоративний юрист Коломойського Тимур Новіков, - пише Лещенко.

За його інформацією, «тепер Олійник знаходиться ближче до Олександра Лазорко, колишньому керівнику «Укртранснафти», який теж втік до Братислави».

Однак Корбана Коломойський не попередив, тому що «ніколи не розглядав Корбана як свого «в дошку», вважає депутат.

Для нього (Коломойського - прим.ред.) він (Корбан - прим.ред.) був субпідрядником, який завжди мав свій інтерес - і ще намагався на цьому заробити, якщо не гроші, то політичні бали», - вважає Лещенко.
Читайте також: Ігор Коломойський прокоментував затримання Геннадія Корбана