Суспільство
5 листопада 2015
В Анапі пенсіонер-педофіл шантажував свою жертву непристойними фото
Справу порушили після того, як мати побачила щоденник доньки із записами про підстаркуватого ґвалтівника.
news-image

Як повідомляє «Єдність» з посиланням на російський канал LifeNews, колишній співробітник правоохоронних органів 74-річний Іванов Є. фотографував 11-річну Олену голою і погрожував викласти знімки в Мережу, якщо вона кому-небудь розповість.

Про це розповів LifeNews джерело в правоохоронних органах. Карну справу було порушено після того, як мати дівчинки принесла до Слідчого комітету її особистий щоденник із записами про літнього ґвалтівника. Підозрюваний зізнався у насилування школярки.

Наразі з Оленою і її матір'ю працюють психологи. Дівчинка замкнута і насилу йде на контакт. Мати дівчинки винуватить у трагедії себе - вона довгий час не помічала, що відбувається з дочкою.

Школярка дуже важко спілкується з психологами і насилу розповідає про все. Він залякав дівчинку. Чоловік шантажував її протягом чотирьох років. Пенсіонер змушував її роздягатися і фотографував на телефон голою у непристойних позах. Він погрожував викласти фото в Інтернет і показати батькам, якщо вона не буде робити все, що він скаже, - розповіло джерело в правоохоронних органах.

Пенсіонер МВС дотримувався всіх заходів обережності. Коли він забирав дівчинку після уроків, то близько до школі не під'їжджав, щоб його не побачили. Ґвалтував протягом чотирьох років в різних місцях, забирав на машині і відвозив в свою квартиру або в гаражі.

Слідство триває, встановлюються всі деталі і проводяться відповідні експертизи.

Читайте також: У Росії розглядають законопроект про кастрацію педофілів