Суспільство
5 листопада 2015
У Москві ВІЛ-інфікований сексуальний маніяк, вийшовши з в'язниці, взявся за старе
Сергій Паладьєв скоїв напад відразу після виходу з в'язниці, де він відсидів десять років.
news-image

Як повідомляє «Єдність», посилаючись на російський канал LifeNews, Сергій Паладьєв, який відсидів 10 років за звинуваченням у зґвалтуваннях, в помсту за свою хворобу знову напав на жінок у Москві.

За місяць, який маніяк перебуває на волі, він зробив два зґвалтування. Одна з потерпілих в момент нападу гуляла з коляскою в парку.

Затримати маніяка вдалося тільки після другого нападу. Остання жертва познайомилася з чоловіком на сайті знайомств і сама прийшла до нього на побачення в парк.

Десять років тому біля станції «Вихіно» Паладьєв також зґвалтував двох подруг. Підійшов познайомитися, нав'язався і взяв телефон в однієї з дівчат. Після цього зґвалтував жінок. Обставини поглиблювалися тим, що він хворий на ВІЛ. Тоді на його слід вдалося вийти, і чоловік отримав десять років в'язниці.

За сукупністю йому може загрожувати 20 років позбавлення волі. Рецидив - це обтяжуюча обставина. Я виступаю за зміни в законодавстві, щоб дозволити карати серійних гвалтівників аж до довічного терміну. Дані злочинці повинні підлягати примусовим медичним заходам, - коментує адвокат однієї з постраждалих Вадим Багатурія.

Відзначимо, що у першої жертви, яка була з дитиною, Паладьєв забрав мобільний телефон. Пізніше через цей же телефон він зареєструвався в соцмережах і познайомився зі своєю другою жертвою. Поки оперативники вистежували ВІЛ-інфікованого маніяка, йому вдалося призначити побачення з жінкою в парку і згвалтувати її там.

Читайте також: Cерійний вбивця і маніяк розповів, як вбивав своїх жертв у Києві (відео)