Політика
5 листопада 2015
У "Батьківщині" заявляють, що Тетерук вдарив Кужель
Однопартійці постраждалої переконують, що удар було здійснено скляною пляшкою.
news-image

Заступника керівника фракції "Народний фронт" у Верховній Раді Андрія Тетерука звинувачують у побитті нардепа від "Батьківщини" Олександри Кужель. Народний депутат вдарив жінку по голові скляною пляшкою, заявляє прес-служба ВО "Батьківщина", передає «Єдність».

Зокрема повідомляється, що інцидент стався після завершення пленарного засідання біля приймальні спікера ВР. Свідками пригоди була численна кількість інших народних депутатів.

"За словами свідка, народного депутата Сергія Власенка, Тетерук дозволив собі образливі висловлювання на адресу членів фракції "Батьківщина", особисто грубо образив Кужель і вдарив її по голові скляною пляшкою", - заявляють у "Батьківщині".

Однопартійці зазначають, що Кужель отримала стрес та тілесні ушкодження. Винуватець події Андрій Тетерук публічно у Facebook перепросив та визнав себе винним у неприємному інциденті.

"Перебіг подій буває жахливо непередбачуваним. Під час спілкування з Олександрою Кужель випадково стався конфлікт, за який публічно приношу свої вибачення. Повірте, попри емоції, які сьогодні вирують, я щиро каюся", - написав нардеп.

Спікер ВР Володимир Гройсман підтвердив, що пригода між народними депутатами мала місце.

"На жаль, напруження в залі переросло у дуже неприємний інцидент, який стався у кулуарах парламенту. Відбулась сутичка між депутатами Андрієм Тететруком і Олександрою Кужель. Яка б не була причина конфлікту, вважаю неприступими сутички між депутатами. Особливо, коли це чоловік та жінка. Олександрі Кужель надають медичну допомогу. Впевнений, інцидент буде належним чином розслідуваний", - написав він у Facebook.