Шоу-біз та культура
6 листопада 2015
Сьомий епізод "Зоряних війн" зобразили на плакатах(фото)
Американські соцмережі вибухнули коментарями.
news-image

Кінокомпанія Disney випустила серію офіційних плакатів сьомого епізоду "Зоряних війн" - фільму "Зоряні війни: Пробудження сили", прем'єра якого очікується в грудні. Всього було випущено п'ять плакатів, на яких зображені головні герої стрічки - Хан Соло (Харрісон Форд), принцеса Лея (Кері Фішер), Кайло Рен (Адам Драйвер), Рей (Дейзі Рідлі) і Фінн (Джон Бойега). Про це повідомляють американські ЗМІ, передає «Єдність».

Особу кожного зображено на плакаті крупним планом. Майже всі герої, крім принцеси Леї, озброєні світловими мечами, які тримають прямо перед собою, закриваючи праве око.

Плакати були опубліковані в соціальних мережах акторами, виконуючими ролі згаданих персонажів. При цьому кожен з них забезпечив свій постер особливим коментарем.

Так, виконавиця ролі Рей Дейзі Рідлі написала в Instagram:

"Це велика честь для мене - викласти цей шалено вражаючий плакат для" Пробудження сили "! Це Рей! Вся в ластовинні, наче від сонця ДЖАККІ, і, схоже, буде пригода".


"Як і обіцяв! Хитреньких подарунок! Офіційний плакат Фінна для" Зоряних війн ", - написав у своєму Instagram Джон Бойега.

"О, Люк, не проси неможливого, у нас є сила", - написала Керрі Фішер в Twitter.

"Негідник повернеться 18 грудня", - написано в офіційному Instagram саги про Хана Соло.

Постер з Кайлом Рено опублікований в Instagram Star Wars Movies.

"Я закінчу те, що ти почав", - йдеться у підписі до нього від імені головного антигероя картини на адресу його кумира - Дарта Вейдера.

Після публікації постерів акаунти акторів "вибухнули" від коментарів. Разом з тим ЗМІ насторожила відсутність серед плакатів зображення одного з головних персонажів кіносаги - Люка Скайуокера.

Його не було і в офіційному трейлері фільму, опублікованому раніше. Режисер Джей Джей Абрамс тоді заявив, що це не випадковість. Однак подальших пояснень не послідувало.

Прем'єра нового епізоду відбудеться 14 грудня в Лос-Анджелесі. Фільм вийде на екрани США і Канади 18 грудня. 

Дія фільму "Зоряні війни: Пробудження сили" Джеффрі Джейкоба Абрамса відбувається через 30 років після подій шостої частини кіноепопеї. У картині знялися актори з оригінальної трилогії Джорджа Лукаса: Марк Хемілл, Кері Фішер і Харрісон Форд. У стрічці також зайняті Люпіта Ніонго, Енді Серкіс, Джон Бойега, Дейзі Рідлі, Макс фон Сюдов. На думку аналітиків, сьомий епізод саги поб'є касові рекорди.