Політика
6 листопада 2015
Стало відомо, чи повернеться Геннадій Москаль на посаду після відпустки
Президент провів зустріч з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем.
news-image

Президент Петро Порошенко провів зустріч з головою Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадієм Москалем, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу Президента України.

Геннадій Москаль повідомив Главі держави, що по завершенні відпустки має намір повернутися до роботи на посаді. 

З понеділка, після завершення відпустки, я повертаюся до роботи, – сказав голова ОДА.

Президент дав позитивну оцінку роботі Г.Москаля на посаді.

У цілому я задоволений тими тенденціями і змінами, які зараз ми спостерігаємо на Закарпатті, – сказав він, відзначивши ситуацію на митниці, боротьбу з контрабандою тютюнових виробів, наркотичних засобів.
Закарпаття і закарпатці відчули, що в області з'явився рішучий керівник, який робить серйозні зусилля для подолання корупції і наведення ладу, – констатував Петро Порошенко.

Голова ОДА подякував Президенту за високу оцінку праці всієї облдержадміністрації і запевнив у подальшій роботі задля поліпшення ситуації у краї.

Незважаючи на ту складну ситуацію, яка є з дорогами і підготовкою до зими, – ми з цією ситуацією впораємося, – сказав Г.Москаль.

Він також поінформував Главу держави про ситуацію в області. За його словами, за час його роботи було відновлено вертикаль влади, припинено контрабанду цигарок, спирту. Крім того, зазначив голова ОДА, триває боротьба із незаконною вирубкою лісу.

Це вже люди відчувають, – наголосив голова ОДА.

Окрему увагу Геннадій Москаль зверну на питання припинення роботи підпільних нафтопереробних підприємств, які постачали фальсифікований бензин на всю Україну.

Читайте також: В Мукачево затримали хлопців, які розповсюджували фальшиві агітки від імені Москаля