Політика
7 листопада 2015
Ілляшов поставив розвідку під контроль російських кураторів, - Бутусов про чоловіка Лукаш
Журналіст наголошує, що головного екс-розвідника давно слід було заарештувати.
news-image

Відомий журналіст і блогер Юрій Бутусов висловився у Facebook щодо затримання екс-міністра юстиції Олени Лукаш. Зокрема він нагадав представникам СБУ, що разом із колишньою чиновницею проживає її чоловік, екс-начальник Служби розвідки України Григорій Ілляшов, повідомляє «Є!».

"Ілляшов поставив розвідку під контроль російських кураторів. Він був близькою до Януковича людиною, і забезпечував багато таємних справ сім'ї Януковича", - наголосив Бутусов.

Журналіст підкреслив, що очевидність злочинів Ілляшова не викликає сумнівів, його справа не розвалиться під час суду, тому його давно слід було заарештувати. Водночас Бутусов наголошує, що знає причину вето на арешт головного екс-розвідника: у нього є зв'язки в Адміністрації Президента. Але блогер закликає власні структури хоча б зовні продемонструвати імітацію дій, потримали під слідством явного злочинця. Адже, за словами Бутусова, не можна так відкрито ігнорувати очевидні злочини колишніх силовиків.

"У Ілляшова дуже тісні зв'язки з деякими співробітниками Адміністрації Президента, але ж у нас анонсовані нові посадки, потримайте його заради пристойності хоча б під слідством, не можна ж так відверто відмазувати одного з вищих силовиків без суду і слідства", - резюмував журналіст.