Шоу-біз та культура
7 листопада 2015
Популярний ведучий розповів, що у нього паралізувало обличчя
Йому довелося проходити реабілітацію.
news-image

Популярний ведучий та шоумен Андрій Доманський дав відверте інтерв'ю Маші Єфросиніній, яке телеглядачі побачили на телеканалі "Україна", передає «Є!».

Доманський мабуть вперше був серйозний, адже на початку 2015 року ведучого спіткало лихо. На новорічні свята він разом з родиною поїхав у гори кататися на лижах. Зранку він прокинувся від неприємного відчуття й побачив зовсім інше відображення у дзеркалі - у чоловіка була паралізована права сторона обличчя.

"Мені сказали, що в мене запалення трійчастого нерва, і ніхто не давав гарантій, що я зможу вийти на роботу. Тоді у мене злетів цілий місяць зйомок. У цей момент я задумався: «Що буду робити, якщо не зможу працювати за фахом?»", - відверто розповів Доманський.

Ведучий зізнався, що потім цілий місяць проходив реабілітацію. Й згодом-таки зміг повернутися до роботи. Хоча увесь цей час Доманський був у депресії, врятувати його змогла лише дружина Марія.

"Я занурився в глибоку депресію, і тоді Маруся мене врятувала. Вона чарівним чином вселила мені, що світ не закінчується, якщо Доманський в один момент піде з кадру. Поки у тебе є руки, ноги і здоров'я - ти зможеш утримувати сім'ю", - резюмував ведучій.