Політика
7 листопада 2015
"Давайте врешті-решт розірвемо це безконечне коло взаємних звинувачень", - Гройсман звернувся до депутатів(відео)
Спікер попросив депутатів працювати на результат.
news-image

Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман стурбований ситуацією, що склалася у сесійній залі парламенту. Адже днями народні обранці провалили ухвалення законів, які мали сприяти встановленню безвізового режиму між Україною та Європою. Про це він повідомив в інтерв'ю телеканалу Рада, передає «Є!».

"Прийняти закони, які дозволять нашим громадянам безперешкодно пересуватися Європою – обов’язок народних депутатів. Я не втомлюся повторювати - ці законопроекти потрібні перш за самій Україні", - наголосив Гройсман.

Зокрема спікер зазначив, що взаємні звинувачення та агресія у парламенті не сприятимуть належному опрацюванню законопроектів.

"Я звертаюсь до усіх колег. Давайте врешті-решт розірвемо це безконечне коло взаємних звинувачень, яке продовжується усі роки нашої незалежності і яке веде нас до все глибшої кризи. Давайте спрацюємо на результат", - звернувся до колег Гройсман.

Він зазначив, що до вівторка ще є час на узгодження варіантів необхідних законів, які влаштують усіх. Пропозиції щодо змін охоче приймаються, але антикорупційна суть повинна залишитися незмінною. Про це та інше детальніше - в інтерв'ю Володимира Гройсмана.