Політика
9 листопада 2015
"Батьківщина" та "Свобода" домовились про взаємопідтримку кандидатів
Подальшу політику на місцях вони також консолідуватимуть.
news-image

Політичні партії ВО «Батьківщина» і ВО «Свобода» напередодні другої річниці подій на Євромайдані зробили спільну заяву щодо взаємної підтримки кандидатів у другому турі виборів міських голів та про консолідацію дій у місцевих радах нового скликання. Інформація про це з'явилась на офіційному сайті "Батьківщини", повідомляє «Є!».

"Ми об'єднуємо свої зусилля в місцевих радах навколо спільних принципів, основними з яких є – соборність і неподільність України, впровадження реальних реформ, боротьба з корупцією, продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення, захист добровольчого й волонтерського руху, зниження тарифів ЖКГ та підвищення соціальних стандартів", - йдеться в повідомленні.

Зокрема дві політичні сили закликали інших учасників політичного процесу теж об'єднати зусилля та взяти участь у спільній роботі в місцевих радах. У повідомленні зазначається, що у період зовнішньої агресії особливо важливо, щоб у країні консолідувалися демократичні сили, які бачать Україну європейською країною.

"Ми несемо спільну відповідальність за економічний та соціальний стан в Україні", - зазначили у політсилі.