Київ
10 листопада 2015
Кличко звільнив директора Житнього ринку
Мер заявив, що є багато нарікань і з боку мешканців Подолу, і працівників на організацію роботи на Житньому ринку.
news-image

Мер Києва Віталій Кличко звільнив директора комунального підприємства «Житній ринок» Інну Братікову. Про це мер заявив після інспекції Житнього ринку, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

У Києві в комунальній власності перебувають три ринки: Володимирський, Бессарабський та Житній. За останній рік збільшились доходи ринків. Бессарабки та Володимирського – майже на 5 млн грн, Житнього – майже на 1 млн грн, хоча Житній ринок у 5 разів більше тієї ж Бессарабки, – зазначив Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що є багато нарікань і з боку мешканців Подолу, і працівників на організацію роботи на Житньому ринку.

Тут ми бачимо абсурдну ситуацію: велика кількість торговців на вулиці перед ринком, неможливо припаркуватися, важко пройти, водночас всередині ринку велика кількість порожніх площ. А це значить, тут немає ефективної менеджерської роботи. Директор ринку призначений для того, щоб ринок працював максимально ефективно. Вам незадовільна оцінка за результатами роботи. Це відображається на фінансових показниках і надходженнях у бюджет столиці. За рік можна було навести лад на ринку. Я вважаю, ви не відповідаєте посаді, яку обіймаєте. У зв'язку з цим ми знайдемо іншу людину, яка систематизує роботу на ринку, зробить Житній по-справжньому комфортним і для покупців, і для продавців, – звернувся Віталій Кличко до директора Житнього ринку.
Наше завдання – щоб ринок ефективно працював і приносив дохід у бюджет міста, – підкреслив мер.
Читайте також: У столиці намагаються знизити явку на вибори за допомогою чорних технологій - експерт