Київ
10 листопада 2015
Київські пенсіонери можуть зв'язатися з Пенсійним фондом по скайпу
Пенсійний фонд України запровадив для киян дистанційну форму обслуговування.
news-image

Органи Пенсійного фонду України в Києві модернізують свою роботу, активно використовуючи ресурси сучасних засобів зв’язку, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Зокрема, запроваджено дистанційні форми обслуговування громадян: функціонують телефонні «гарячі лінії», надаються послуги із консультування через мережу Facebook та веб-портал Пенсійного фонду України.

Так, з вересня в органах Пенсійного фонду України в м. Києві запрацював Skype-зв’язок, який надає можливість громадянам поспілкуватись одночасно з кількома спеціалістами і оперативно отримати відповіді на поставлені запитання. Скориставшись допомогою дітей чи онуків, сьогодні пенсіонери, не виходячи з дому, можуть у зручний спосіб отримати консультацію фахівця у режимі онлайн. Кожен киянин має можливість отримати роз’яснення з питань пенсійного забезпечення як безпосередньо в органах Фонду, так і дистанційно.

Продовжуючи реформування пенсійної системи, з 2016 року буде впроваджуватись сучасна, єдина, централізована система призначення та виплати пенсій, яка дасть змогу швидко обслуговувати людей з призначення та перерахунку пенсій.