Шоу-біз та культура
10 листопада 2015
У США рокер Стівен Тайлер допомагатиме жертвам педофілів
Американський рокер Стівен Тайлер повідомив про створення фонду, що допомагатиме дівчатам та жінкам - жертвам сексуального насильства у дитинстві.
news-image

Проект "Janie's Fund" запускається на честь 26-річчя пісні "Aerosmith" "Janie's Got a Gun", котра присвячена цій важкій темі, передає «Є!».

Про це пише "Contact Music".

Фонд Тайлера, що співпрацюватиме з благодійною організацією "Youth Villages", названо на честь Джейні – героїні тої пісні, котра застрелила свого батька, помстившись за своє скалічене дитинство. Метою є підвищення обізнаності суспільства щодо подібних злочинів та підтримка жертв.

Як батько та дідусь я хочу спрямувати свою енергію на речі, котра є справді важливими, більше за будь-що в цьому божевільному світі, включно з моєю музикою, - заявив Стівен.
Я починаю "Janie's Fund", щоби дати голос мільйонам жертв, у котрих його досі не було, та закликати всіх приєднатися до мене в цій місії, - додав він.

Нагадаємо, нещодавно актриса Анджеліна Джолі заснувала освітній центр для жінок, які стали жертвами сексуального насильства у зонах бойових дій.

Читайте також: Благодійні фонди потрапили під українські санкції через фінансування "ДНР" та "ЛНР"