Події
11 листопада 2015
П'яний мешканець Фастова у магазині продажу мобільних телефонів погрожував відвідувачам пістолетом
Захмелілий чоловік на запитання правоохоронців відповідав незрозуміло та поводився агресивно.
news-image

Поліція охорони столичної області у місті Фастів затримала місцевого жителя, який у магазині продажу мобільних телефонів погрожував його відвідувачам предметом, схожим на пістолет, передає «Є!» із посиланням на прес-службу Управління поліції охорони в Київській області.

До чергової частини Фастівського відділення поліції надійшло повідомлення від працівника магазину мобільного зв’язку про невідомого чоловіка, який погрожує йому та іншим відвідувачам пістолетом. Наряд групи затримання прибув на виклик. В торгівельній залі правоохоронці виявили чоловіка, який зухвало розмахував предметом схожим на пістолет. Схвильований працівник магазину знаходився біля підсобного приміщення, намагаючись заховатись, - повідомили у прес-службі.

Співробітники поліції відразу знешкодили зловмисника та наділи на нього кайданки. Ним виявився мешканець Фастова, який на момент затримання знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Захмелілий чоловік на запитання правоохоронців відповідав незрозуміло та поводився агресивно.     

Пристрій, схожий на револьвер, вилучений та направлений на балістичну експертизу.                                                                 

Читайте також: Студентів із Чернівців засудили за участь у підкупі виборців на три роки позбавлення волі