Події
11 листопада 2015
Сочі знову пішло під воду (ВІДЕО)
У російському курортному Сочі склалася надзвичайна ситуація.
news-image

Як повідомляє «Є!» з посиланням на місцевий портал maks-portal.ru, у результаті сильної зливи затоплено вулиці, порушено рух транспорту.

Селище Дагомис заливає річка, що вийшла з берегів. Затоплено двори житлових будинків і вулиці селища. Для організації рятувально-відновлювальних робіт в Дагомисі створений надзвичайний штаб.

На Курортному проспекті у напрямку до міста утворилася автомобільна пробка. У центрі Сочі, як звичайно, непереборною перешкодою для пішоходів і автомобілістів став район нижньої Ареди.

Під залізничним мостом знову ні проїхати, ні пройти. За свідченням очевидців вранці тут заглох і застряг легковий автомобіль. В автобусах, які ризикують подолати вируючу перешкоду, вода заливає салон.

Повідомляється, що поки на залізничному вокзалі та в аеропорту ситуація штатна. Потяги та літаки прибувають і убувають з Сочі за розкладом.
 
За даними управління цивільної оборони та захисту населення адміністрації міста Сочі сьогодні на території міста Сочі очікуються сильні дощі з грозами, місцями зливи, в горах з мокрим снігом. Можливий різкий підйом рівня річок до несприятливих відміток.

Читайте також: Через повінь з Сочі евакуюють людей (фото і відео)