Київ
11 листопада 2015
Береза збирається на теледебати з Кличком
Ефір розпочинається сьогодні о 19.30.
news-image

Як написав на своїй сторінці у Фейсбуці кандидат у мери столиці, нардеп Борислав Береза, сьогодні він буде брати участь у теледебатах на Першому Національному, передає «Є!».

Сьогодні 11 листопада, о 19-30 на Першому Національному відбудуться мої дебати з Віталієм Кличком. Я поважаю своїх виборців і не збираюся уникати дискусії у прямому ефірі... За справи треба відповідати. Можна на дебатах, а можна і 15 листопада. Коли кияни проголосують, - написав Береза.

Втім, чи буде присутній на теледебатах чинний мер Києва Віталій Кличко, достеменно не відомо. На всі питання щодо присутності мера у телеефірі, його прес-служба оприлюднила повідомлення від 3 листопада, в якому наводяться слова Віталія Кличка.

Я продовжую працювати і мені ніколи коментувати чиїсь висловлювання. Дебати у мене щодня: на роботі, на зустрічах з киянами. Дискутувати потрібно про конкретні справи, дії та результати. Саме на результатах я і зосереджений. А йти і втрачати час, аби влаштувати шоу і дати можливість комусь попіаритися… Треба піаритися конкретними справами, зробленими для Києва, - сказав Віталій Кличко.
Читайте також: Кличко відкрив оновлений зал боксу у столичній спортивній школі "Ринг"