Політика
11 листопада 2015
"Вас бісить моя незалежність", - Парасюк відповів на звинувачення Чорновіла
Нардеп звинуватив Чорновіла у запроданстві та зраді.
news-image

Народний депутат та відомий сотник Майдану Володимир Парасюк, як завжди, емоційно відповів на звинувачення Тараса Чорновіла, який назвав його "звичайним шулером або зрадником України". Відповідь Парасюк написав на своїй сторінці у Facebook, позначивши Чорновіла тегом, передає «Є!».

Нардеп вважає, що він на правильному шляху, якщо екс-регіонали говорять про нього погано. Він написав, що ніколи не брав коштів за свою політичну діяльність й не вступав до жодної політсили. Тому, за його словами, може самостійно приймати рішення й підтримувати, кого забажає. Він наголосив, що рейтинг для нього не має значення, а мета депутатства - зміни на краще в країні.

"Вас бісить моя незалежність, тому ви обливаєте мене брудом. Ви - раби, які продали свою душу навіть не за 30 срібняків. Вам страшно, а мені ні. І знаєте чому? Бо моя совість чиста", - емоційно відповів Парасюк.

Потім нардеп звинуватив Тараса Чорновіла в тому, що він зрадив батьківські ідеали, звинуватив його в загибелі "Небесної Сотні" та запроданстві вбивцям власного батька.

"Це проте тебе, Тарасе, про тебе...", - резюмував Парасюк.