Київ
12 листопада 2015
Нардепи прийшли на "розборки" у кафе L`Kafa в Будинку Профспілок (фото)
Вони вимагають від керівництва ресторану пояснень щодо того, яким чином в Будинку Профспілок, де сталися трагічні події, зараз розмістилося кафе.
news-image

Під будівлею кафе L`Kafa, що розташувалося в Будинку профспілок на Майдані Незалежності зібралися депутати з різних фракцій. Зокрема, Семен Семенченко, Володимир Парасюк, Єгор Соболєв, Борислав Береза, та Ігор Луценко. Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ з місця подій, передає «Є!»

Вони вимагають від керівництва ресторану пояснень щодо того, яким чином в Будинку Профспілок, де сталися такі трагічні події, зараз розмістилося кафе. До нардепів вийшла дівчина, яка представилася представником Будинку профспілок і заявила, що ресторан знаходиться в будівлі на законних підставах.

Депутати викликали поліцію в надії на те, що правоохоронці зможуть вплинути на ситуацію. Крім цього нардепи активно сперечалися з юристом L`Kafa.

На даний момент нардепи вирушили до будівлі КМДА для проведення особистої зустрічі з мером Віталієм Кличком. Вони розраховують отримати від нього пояснення щодо появи розважального закладу в Будинку профспілок.

Читайте також: У Києві центри комунального сервісу працюватимуть без вихідних