Резонанс
12 листопада 2015
Кличко прокоментував ситуацію з кафе L`Kafa
Мер заявив, що ніяких дозволів на розміщення кафе у Будинку профспілок місто не давало.
news-image

Мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Фейсбуці прокоментував скандальну ситуацію щодо розміщення у Будинку Профспілок на Майдані кафе L`Kafa, передає «Є!».

Щодо кафе, яке з’явилося в частині Будинку профспілок з боку Хрещатику. Оскільки приміщення не належить до комунальної власності столиці, а належить профспілкам, відповідно ніяких дозволів місто не давало. Разом з тим, зважаючи на символічність цієї будівлі, міська адміністрація звернулася до Державної архітектурно-будівельної інспекції України щодо правомірності проведення будівельних робіт та розміщення кафе в Будинку профспілок.

Також ми скерували звернення до профспілок та правоохоронних органів, аби з’ясувати, хто і чим керуючись дозволив розмістити заклад ресторанного господарства в приміщенні Будинку профспілок. І, я вважаю, ці люди повинні бути притягнуті до відповідальності, - написав мер.

Також Віталій Кличко зазначив, що  "ліпити надбудови і розпродувати по шматках символічне приміщення, прикриваючись, що там іде ремонт і реконструкція, неприпустимо".

Читайте також: Нардепи прийшли на "розборки" у кафе L`Kafa в Будинку Профспілок (фото)