Світ
13 листопада 2015
Ветеран Другої світової війни зустрів бойову подругу в інтернеті після 70 років розлуки
93-річний Томас Норвуд і 88-річна Джойс Морріс вперше з часів війни побачили один одного і поговорили по Skypе.
news-image

Ветеран Другої світової війни Томас Норвуд , який живе в Вірджинії (США) завдяки інтернету вперше побачив любов своєї юності через 71 рік після розлуки, передає «Є!».

Колишня медсестра, 88-річна Джойс Морріс знайшла чоловіка завдяки статті в інтернеті і попросила сина зв'язатися з ним, пише The Daily Mail.
За інформацією видання, Морріс, яка переїхала після війни в Австралію, побачила в новинах повідомлення про ветерана, який кілька років тому стрибнув з парашутом і впевнено користується інтернетом.

Впізнавши коханого, вона попросила свого сина знайти його. Через кілька днів 93-річний Томас і 88-річна Морріс вперше з часів війни побачили один одного і поговорили по Skype.
21-річний Томас зустрів 17-річну Джойс навесні 1944 року в Лондоні. Вони були разом кілька місяців, проте потім Норвуда відправили служити до Франції, а по закінченні війни він повернувся до Сполучених Штатів. Молоді люди підтримували зв'язок ще якийсь час, і Норвуд навіть пропонував своїй коханій переїхати до нього і одружитися, але вона відмовилася, пославшись на те, що тільки почала вчитися на медсестру. 

Тоді я зрозумів, що у мене було до неї більше почуттів, ніж у неї до мене, - розповів ветеран.

Після цього пара перестала контактувати.

Норвуд був упевнений, що Морріс загинула в авіакатастрофі у 1996 році. Тоді він прочитав у газеті, що на борту була британська медсестра на ім'я Джойс.

Тепер Норвуд і Морріс домовилися спілкуватися в інтернеті щодня. Ветеран навіть планує відвідати своє перше кохання в Австралії, якщо йому дозволить здоров'я.