Війна
13 листопада 2015
Повну бойову готовність терористи "ЛНР" виправдовують чутками
Раніше чутки про початок наступу ЗМУ поширювались в "ДНР".
news-image

Про це повідомляє група "Інформаційний спротив", передає «Є!».

Серед бойовиків «ЛНР» посилено поширюються чутки про початок наступу ЗСУ (раніше група ІС повідомляла про поширення подібної інформації в «Горлівському гарнізоні» "ДНР"). Згідно з чутками, окремі підрозділи ЗСУ нібито вже переправилися через р. Сіверський Донець (по якій проходить лінія розмежування) в районі н.п.Піонерское Станично-Луганського району, а з боку н.п. Станиця Луганська в напрямку лінії розмежування нібито рухаються танкові колони сил АТО, - повідомляє керівник групи Дмитро Тимчук.

Він наголосив, що дані чутки носять характер офіційної інформації - всі військові підрозділи «ЛНР» приведені в повну бойову готовність.

Також за даними ІС, на фоні цієї дезінформації бойовики активно продовжую здійснювати обстріли позицій сил АТО, фактично вздовж всієї лінії розмежування спостерігається активізація ДРГ противника (в сірій зоні і на передньому краї), фіксуються спроби піхотних груп терористів підійти практично впритул до передових позицій сил АТО, також триває перегрупування сил і засобів російсько-терористичних військ відразу на декількох ділянках.

Читайте також: Ніч в зоні АТО: обстріли та бойове зіткнення