Шоу-біз та культура
13 листопада 2015
Султан Сулейман збирається до Москви
Актор приїде в Росію на відкриття виставки, що присвячена телесеріалу "Величне століття".
news-image

Турецький актор Халіт Ергенч, що виконав роль султана в популярному серіалі "Величне століття", на початку січня 2016 приїде до Москви, передає «Є!».
Нагадаємо, "Величне століття" - турецький історичний серіал, його головний герой - Сулейман Пишний - яскравий полководець і реформатор Османської імперії, що прославився також своєю жорстокістю і велелюбністю.

Телефільм з 2011 року йшов більш ніж в 50 країнах світу, в тому числі і в Україні. Було знято чотири сезони, фінальну серію показали влітку 2014-го.

У листопаді на телеканалі Star TV стартувало продовження серіалу під назвою "Величне століття: Кесем Султан", але вже з іншими акторами.

Я ніколи не був у Росії. Але Москва давно мене цікавить, судячи з усього, це дуже красиве місто. На жаль, у мене ніколи не було змоги там побувати, - розповів Халіт Ергенч.

Актор повідомив, що приїде в Росію на відкриття виставки, присвяченої телесеріалу. Вона розгорнеться 8 січня в "Експо-Центрі".

Шанувальники фільму зможуть побачити декорації до серіалу, 145 костюмів, 560 прикрас та аксесуарів, які носили герої картини, а також 12 реалістичних фігур персонажів стрічки. Крім того, у глядачів буде можливість поспілкуватися з артистами. Вже відомо, що разом з Халітом Ергенчем у Москву приїдуть актори Окан Ялабик (Ібрагім Паша) і Сельма Ерґеч (Хатідже Султан).

Читайте також: Українські аніматори представили тизер мультфільму «Микита Кожум’яка» (відео)