Події
13 листопада 2015
Шахтарі "ДНР" звернулися до Захарченка: "Хто прийшов до влади?"
Гірники, які ще підтримують "русский мир", дуже незадоволені керівництвом "республіки".
news-image

Як повідомляє «Є!», шахтарі на підконтрольній бойовикам терористичній "Донецькій народній республіці" починають щосили висловлювати своє невдоволення діями владою цього "державного" створення, а також керівництвом тих шахт, на яких вони працюють.

Сьогодні в одній соціальній мережі з'явився черговий "крик душі" донецьких шахтарів. Гірники назвали головною проблемою те, що їм не платять зарплату, а ті гроші, які вони отримують, є лише дрібною частиною з того, що з них мають керівники шахти.

Крім того, працівників шахт постійно штрафують та шантажують звільненням "за законом воєнного часу".

Заступник гендиректора з виробництва Головного Управління "Донецьквугілля", директор шахти та начальник ВТБ шахти імені Челюскінців обклали шахтарів своєрідним податком на постійній основі. Шахтаря підловлюють на незначних порушеннях ТБ і вимагають мзду за невжиття звільнювальні заходів з позбавленням зарплати. Знову ж для тих, хто не під землею: наприклад, технікою безпеки заборонено людям їздити на вагонетці до «місця роботи», а пішки там йти не один кілометр, - зазначають гірники. - Якщо ставиш багато питань - звільнення з посиланням на «закони воєнного часу». Якщо питання виникають, товариші шахтарі - звертайтеся до керівництва республіки".

То ж з цього приводу гірники вирішили звернутися до голови "ДНР" із запитанням, чому у "республіці" так роблять з людьми.

Відповідь керівництва на все проста як завжди: "не подобається чого - до побачення! Розійдись", - звернулися до керівника "ДНР" шахтарі. - Хто прийшов до влади? За що гинули люди? За що гинуть?".
Читайте також: Повну бойову готовність терористи "ЛНР" виправдовують чутками