Події
13 листопада 2015
Жириновський малює карикатури на Charlie Hebdo (ФОТО)
Лідер ЛДПР Володимир Жириновський повідомив, що його партія підготувала гідну відповідь французькому журналу.
news-image

Крім того, він запропонував висміяти все найболючіші теми для французької нації, повідомляє «Є!», посилаючись на російські джерела.

Після такого ставлення до нам пора заявити: "Je ne suis pas Charlie!" "Ми ніколи не будемо Шарлі. Ми повинні відмовитися від французьких слів, продуктів, вина і в цілому змінити своє ставлення до французів, - наводить прес-служба партії слова Жириновського.

Раніше російські парламентарії дали свою відповідь французькому сатиричному тижневику Charlie Hebdo, який опублікував малюнки із зображенням розбився в Єгипті, російського літака А321. Сенатор Валентина Петренко показала відповідну карикатуру з людьми в палаючому котлі і підписом «Пекло вітає Charlie Hebdo».

Як з'ясувалося на прес-конференції, сенатор запозичила малюнок в українського художника Юрія Журавля, причому палаючими в пеклі він зобразив екс-президента Віктора Януковича і його прихильників. Втім, парламентаріїв не збентежило ні порушення авторських прав, ні політичний контекст карикатури - вони заявили, що готові «підписатися під будь картинкою, де говориться про пекло».

Читайте також: Війна карикатур: Charlie Hebdo порівняв катастрофу А321 з порно