Суспільство
15 листопада 2015
Через терористичну загрозу Київ охороняють Нацгвардійці на БТРах
Групи швидкого реагування патрулюють вулиці столиці.
news-image

У Києві через надвисокий рівень терористичної загрози нацгвардійці на БТРах охороняють мости, створені групи швидкого реагування для посилення громадської безпеки у місті. Вони несуть службу цілодобово. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України, передає «Є!».

«Враховуючи складну обстановку на сході держави та оперативну інформацію про спроби дестабілізувати ситуацію в регіонах, через високий рівень ризику терористичної загрози в найбільших містах держави посилено заходи безпеки. До охорони правопорядку залучено працівників поліції, Національної гвардії і добровольчих батальйонів », - йдеться в повідомленні.

Окрім того, в Національній поліції України створений і працює оперативний штаб, куди надходять повідомлення про оперативну ситуацію в країні. У правоохоронних органах попросили громадян з розумінням ставитись до можливих перевірок документів, огляду особистих речей або транспортних засобів.

«На даний момент ми знаходимося тут для охорони громадського порядку. Ми - група швидкого реагування, яка переміщається на бронеавтомобілі, на ньому озброєння - 12-мм кулемет "Утес". Також у нас є підрозділ спецпризначення, який знаходиться в машині », - розповів боєць НГУ, який несе службу біля одного зі столичних мостів.