Шоу-біз та культура
17 листопада 2015
Прихильники дізнались, хто зіграє Русалоньку в однойменному фільмі
Проект, анонсований на початку 2014 року, змінив режисера й надбав виконавицю головної ролі.
news-image

Як повідомляє портал The Hollywood Reporter, Хлоя Грейс Морец підписала контракт з кінокомпанією Universal Pictures. 18-річна актриса зіграє Русалоньку в новій екранізації казки Г.Х. Андерсена, передає «Є!».

Нагадаємо, в червні стало відомо, що Софія Коппола, яка раніше обіймала режисерське крісло, залишає проект. Сценарій для її версії написала Келлі Марсел («П'ятдесят відтінків сірого»), а довела її роботу до кінця Керолайн Томпсон, яка працювала над картинами «Едвард руки-ножиці» і «Кошмар перед Різдвом».

Однак THR передає, що в даний час ведуться переговори з Річардом Кертісом, який написав сценарії для таких проектів, як «Бойовий кінь» Стівена Спілберга, "Реальна любов", а також брав участь в адаптації для екрану книги «Щоденник Бріджит Джонс». Можна зробити висновок, що сценарій для нової «Русалоньки» буде переписаний наново.

Нагадаємо, раніше, коли режисером ще була Софія Коппола, висловлювалися припущення, що головна роль буде віддана зірці поттеріани Еммі Уотсон, а одну з сестер Русалоньки зіграє модель-трансгендер Андреа Пежіч. Однак після того, як Софія Коппола покинула проект, ім'я нового постановника так і не було названо. Припускають, що їм міг стати Джо Райт.