Київ
17 листопада 2015
Телевізійне тревел-шоу «Орел і решка» відкриє виставку, присвячену подорожам команди
Киян чекають експонати з усіх куточків світу, привезені за 5 років існування програми.
news-image

З 28 листопада до 13 грудня у Києві в оранжерейному комплексі Національного ботанічного саду ім. Гришка відкриється виставка, присвячена подорожам команди популярного тревел-шоу «Орел і решка», передає «Є!» із посиланням на uFest.in.ua.

Киян чекають експонати з усіх куточків світу, розповіді про мандри і унікальна атмосфера тропічних джунглів у найбільшій оранжереї України, яка зазвичай закрита для відвідування.

Майже за 5 років команда «Орла і решки» об'їздила 100 країн світу. З кожної поїздки мандрівники привозили сувеніри — всього їх назбиралося понад 500: від африканських божків до палички Гаррі Поттера, краківських янголят і чашок із наймоторошнішої в'язниці у світі — Алькатрасу.

На виставці будуть представлені дві експозиції. Перша збере кращі фотознімки проекту:  дзеркальні соляні озера Болівії, космічні ландшафти Ісландії, сюрреалістичні скелі Фарерських островів і ще багато неймовірних краєвидів. Друга експозиція, яка розташується у двометрових дорожніх валізах, об'єднає близько 70 незвичайних та цікавих предметів, які приїхали з найвіддаленіших куточків світу.

Освітня зона виставки — це інтерактивні об'єкти, які познайомлять відвідувачів з часовими поясами, з символами найвідоміших міст земної кулі, а також дозволять підписати листівку різними мовами.

Також у галереї буде розташована зона перегляду, де нон-стоп транслюватимуться кращі випуски «Орла і решки» за всі 11 сезонів існування шоу.

Виставка пройде у головній оранжереї ботанічного саду, де на майже тисячі квадратних метрів зібрані рослини з дощових лісів Азії, Африки і Південної Америки.

Читайте також: "Живі, бо пам'ятаємо" - у Києві відкривається виставка, присвячена Голодомору