Шоу-біз та культура
17 листопада 2015
Кім Кардашян розповіла про страх перед пологами, не забувши зробити спокусливе селфі (ФОТО)
Американська реаліті-зірка Кім Кардашян, у котрої були ускладнення під час перших пологів, зізналася, що дуже боїться народжувати вдруге.
news-image

Про страх перед пологами 35-річна Кім розказала в своєму блозі, передає «Є!».

Я дуже відкрито та щиро розповідаю про труднощі моєї вагітності. Під час нинішньої я дійсно боюся пологів, але щосили намагаюся сподіватися на краще і не надто стресувати!

Як раніше вже розповідала Кардашян, під час першої вагітності в неї була прееклампсія та приріст плаценти. Тепер вона вирішила додати ще моторошних подробиць.

  Моєму лікареві довелося засунути в мене руку повністю та відділити плаценту вручну, відшкребти її пальцями від моєї матки. Як це огидно та боляче!!! Моя мама плакала; вона ніколи раніше такого не бачила, - поділилася спогадами Кім.

Зі слів дружини Каньє Веста, самі пологи, хоч і були легкими, стали найболіснішим досвідом у її житті. Не було часу чекати, доки подіє епідуральна анестезія, тож Кардашян сповна відчула весь біль.

Як повідомила Кім, є ризик, що під час других пологів усе це повториться. Навіть є невелика ймовірність того, що лікарям доведеться провести видалення матки. Кардашян зізналася, що їй дуже страшно, але бесіди з лікарем її заспокоюють.

Між іншим, пологи в Кім приймав та прийматиме той же гінеколог, котрий свого часу поміг їй самій з'явитися на світ.

Нагадаємо, Кардашян і Вест чекають на хлопчика. Майбутня матуся хоче назвати сина Істоном.

Читайте також: Кім Кардашян нарешті назвала свою справжню вагу