Події
17 листопада 2015
У Генштабі повідомили про сьому хвилю мобілізації
Відповідного указу президента варто чекати на початку наступного року.
news-image

Сьому хвилю мобілізації в Україні слід очікувати на початку 2016 року. Про це заявив спікер Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов, повідомляє УНН, передає «Є!».

Станом на сьогоднішній день ми очікуємо, що сьома хвиля мобілізації буде виконуватися на підставі указу президента на початку 2016 року. Відповідним чином ми готуємося до цього. Адже ми є виконавцями рішень Верховного головнокомандуючого, – заявив Селезньов.

За його словами, військові, які будуть мобілізовані у сьому хвилю, замінять бійців, які були мобілізовані під час четвертої хвилі.

На початку наступного року у нас повинні звільнятися зі Збройних сил військовослужбовці, які призивалися під час четвертої хвилі мобілізації. Для того, щоб їх замінити буде поставлено питання про проведення сьомої хвилі мобілізації, – додав Селезньов.

Він також зазначив, що у Генеральному штабі очікують, що військовослужбовці будуть приходити до лав ЗСУ на професійній основі і підписувати контракти.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявляв, що зараз немає ніякої необхідності оголошувати сьому хвилю мобілізації, проте пообіцяв негайно зробити це у разі загострення ситуації на Донбасі.

Читайте також: Порошенко заявив про відтермінування мобілізації