Події
17 листопада 2015
На борт А321 перед катастрофою потрапила невідома валіза - ЗМІ
На записах з камер спостереження, оператор з обробки багажу передав вантажникові невідомий чемодан, який потрапив на борт літака А321.
news-image

Вантажник, який брав участь в навантаженні багажу на борт російського літака А321, що розбився в Єгипті, отримав від співробітника аеропорту Шарм-ель-Шейха невідому валізу, пише «Є!» з посиланням на агентство Рейтер і джерела в силових відомствах Єгипту і представників аеропорту.

Є також дані, що ця валіза не пройшла належного нагляду через сканер. 

Неназваний співрозмовник з силових відомств повідомив агентству, що, згідно із записами з камер спостереження, оператор з обробки багажу передав людині, що займалася вантаженням багажу в російський літак на льотному полі, невідому валізу.

Джерела в аеропорту Шарм-еш-Шейха повідомили агентству, що сили безпеки шукають двох людей, які на деякий час залишили без нагляду апарат, скануючий багаж, "в той час, поки пасажири піднімалися на борт російського літака".

За даними джерел, слідчі опитали весь персонал аеропорту, який брав участь в обслуговуванні рейсу, проте ніяких затримань у зв'язку з цим інцидентом не було. Служби вивчають відповідні записи з камер спостереження.

Нагадаємо, причиною найбільшої катастрофи в російській авіації ФСБ назвало теракт.

Читайте також: МВС Єгипту спростувало дані про затримання підозрюваних у причетності до теракту c А321