Суспільство
17 листопада 2015
У Росії з'явилася моторошна реклама сайту в стилі страт терористів (ВІДЕО)
Відеоблогер з Пензи зняв скандальний ролик для просування сайту з доповненнями до комп'ютерної гри.
news-image

Молодий відеоблогер Олег Хамов розмістив на YouTube ролик, де його намагаються стратити, подібно до записів допитів та страт, які поширюють терористи ІГІЛ, повідомляє «Є!» з посиланням на канал LifeNews.

На відео людина в масці веде Олега по піску і, поставивши на коліна, приставляє ніж до його горла. Все, що відбувається, супроводжується східною музикою. Як розповів Lifenews сам автор ролика, зроблено це було виключно в рекламних цілях.

Зйомки ролика проводилися на пензенському пляжі - тільки там можна було відтворити необхідний антураж.

Сам ролик був замовлений в рекламних цілях власником сайту з продажу скінів до популярній комп'ютерній грі - 15-річним Владиславом П. з Дзержинська. За відео молодий бізнесмен заплатив 1500 рублів, але вже через тиждень витрати окупилися - підлітку вдалося заробити близько 5000. Підприємець зізнався, що йому подобається та активність, яка почалася в коментарях під відео.

Поки відеозапис Олега та Владислава зібрала всього трохи більше 4 тисяч переглядів, але ця цифра постійно зростає. Нічого поганого в наслідуванні стратам ІГІЛ хлопці не бачать. Вони вважають, що ніяк не допомагають поширенню ідеї терористів і не викликають почуття страху у користувачів Інтернету.

Зараз відеозапис «рекламної страти» все ще перебуває в Мережі. Як вдалося з'ясувати LifeNews, цією історією вже зацікавилися правоохоронці.

Читайте також: Росія підтримує ІДІЛ? Російські хакери заблокували аккаунт з розшуку терориста Салеха