Події
18 листопада 2015
На Київщині співмешканець вкрав у жінки однорічну дитину та вимагає викуп
Чоловік вимагає за повернення дитини 40 тисяч гривень.
news-image

До чергової частини Києво-Святошинського відділу поліції звернулась 23-річна жителька міста Вишневе з заявою про те, що її співмешканець викрав її однорічного сина і вимагає за його повернення 40 тисяч гривень, повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції в Київській області, передає «Є!».

Встановлено, що жінка по обіді поїхала по справам,  залишивши дитину на свого цивільного чоловіка, з яким вона мешкає разом останніх півроку. Згодом їй зателефонував співмешканець і повідомив, що забрав хлопчика і поверне тільки за грошову винагороду.

Наразі співробітники поліції столичної області проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місця переховування викрадача з дитиною –  відпрацьовуються громадські місця, різні заклади, медичні установи.

Для пошуку задіяні додаткові сили з числа кінологів, рятувальників, громадськість. Перевіряються родинні зв’язки та коло друзів, знайомі зловмисника.  

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Викрадачу загрожує обмеження або позбавлення волі до трьох років.   

Читайте також: Вночі у Львові під час бійки зарізали 19-річного хлопця