Суспільство
18 листопада 2015
Лиса і гола Собчак шокувала публіку (фото)
Ксенія Собчак на своїй сторінці в соцмережі опублікувала знімок, який шокував інтернет-спільноту.
news-image

Скандальна телеведуча постала в образі лисого «горлума», як назвали її шанувальники, під час підготовки до фінальної сцені вистави «Одруження» за однойменною п'єсою Миколи Гоголя, де телеведуча грає роль свахи Фекли Іванівни, передає «Є!» із посиланням на Vesti.lv.

До знімку, на якому 34-річна теледива відображена в облягаючому боді жовтого кольору, що імітує голе тіло і лису голову, вона додала хештег # КрасуняіЧудовисько, асоціюючи себе з монстром. При цьому у коментарях до фото користувачі порахували «жахливий» образ і дивну позу актриси «природними» і запропонували їй частіше використовувати такий образ «в повсякденному житті».

Тут я перед фінальною сценою з чудовою, талановитою актрисою Сесег Хапсасовою (вона ще шикарно грає в Казках Пушкіна Шамаханську царицю), - написала Собчак на своїй сторінці в соціальній мережі.


Інші фолловери порадили Ксенії не лякати їх так більше, але частина шанувальників все ж нормально сприйняла «трешовий» вигляд Собчак.
 
Також користівачі Собчак відзначили театральний талант зірки, зокрема, її гру у виставі «Одруження», в якому вона бере участь разом зі своїм чоловіком Максимом Віторганом. Якщо спочатку акторські навички Ксенії викликали сміх, то тепер все частіше її хвалять за талант і органічне перебування в ролі.