Події
19 листопада 2015
Жителі "ДНР" висміяли заяву Захарченка про введення норми видачі палива на одну особу
Сепаратистські адміністратори груп у соцмережах почали розповсюджувати заклики ватажка терористів припинити паніку щодо відсутності ПММ у "республіці".
news-image

Як повідомляє «Є!», Захарченко зазначив, що "ситуація із паливно-мастильними матеріалами у "ДНР" знаходиться під повним контролем "республіки".

Деякий дефіцит пального має місце, але він пов'язаний з панікою, - зазначив ватажок терористів. - Постачання ППМ до "ДНР" відновиться найближчими днями. - Для протидії провокаціям ззовні ми вводимо нормування видачі палива в одні руки до п'яти літрів на добу".

На таку заяву терориста жителі окупованих територій відреагували дуже бурхливо, підкреслюючи, що палива на території "ДНР" нема взагалі, а щоб отримати хоча б літр бензину, потрібно об'їхати половину "республіки" у пошуках пального та відстояти декілька годин у черзі.

Люди добами не можуть навіть декілька літрів купити, а тут норму у цілих п'ять вводять, - написав один з користувачів під заявою Захарченка. - Невидана для "ДНР" щедрість. При Україні такого не було".
Читайте також: У "ДНР" зняли фільм про подвиги свого ватажка (ВІДЕО)