Суспільство
19 листопада 2015
"Я разок приклався Добкіну по обличчю" - Олександр Кравчук
Активіст прокоментував побиття нардепа.
news-image

Український активіст Олександр Кравчук, який вдарив народного депутата від "Опозиційного блоку", колишнього харківського губернатора Михайла Добкіна розповів, що не хотів його бити і вдарив легко. Про це Олександр Кравчук розповів виданню 057.ua, передає «Є!».

Я приїхав до друга на суд і побачив, як Олена Лукаш (екс-міністр юстиції - ред.) давала інтерв'ю журналістам. Я сказав їй пару фраз, які хоче сказати кожен з нас в країні. Позаду сидів Добкін, який почав мені в спину щось кричати, грубіянити і ображати. Я не хотів його чіпати, але він почав вести себе як пан і грубити. Він і його товариші привели країну до хаосу, а все одно почуваються шикарно, - розповів Кравчук.

Кравчук зазначив, що вдарив Добкіна не сильно, "просто разок приклався йому по обличчю в пориві гніву".

Після чого охорона відтягла Кравчука від Добкіна.

Я йому запропонував вийти на вулицю і продовжити розмову як чоловіки, а він просто втік за спиною охорони, і дуже швидко біг. Я такого не хотів, просто дістали такі, як він. Захоче подати на мене в суд - я не боюся ніяких переслідувань, набридло боятися, - говорить Кравчук.

Нагадаємо, що в суді над екс-міністром юстиції Оленою Лукаш Кравчук вдарив народного депутата від "Опозиційного блоку", колишнього харківського губернатора Михайла Добкіна. 

Читайте також: Як українці відреагували на побиття Добкіна