Політика
19 листопада 2015
Депутата від "Батьківщини" Ігоря Луценка підозрюють у незаконному збагаченні.
Журналісти знайшли невідповідності у його декларації.
news-image

Народний депутат від ВО "Батьківщина" Ігор Луценко потрапив у неприємну ситуацію зі своїми деклараціями за 2013 та 2014 роки. Юристи Центру Протидії Корупції перевірили фінансові документи й знайшли непереконливими пояснення нардепа про походження коштів. Про це повідомив у Facebook журналіст-розслідувач Дмитро Гнап, передає «Є!».

"А це значить, є підстави його підозрювати або в незаконному збагаченні. Або у внесенні недостовірних відомостей в декларацію", - наголосив Гнап.

Юристи ставлять під сумнів походження близько 1,5 мільйона гривень, на які було придбано дачний будинок. Незрозумілим здався й сумнівний депозит родички. Тому журналісти попросили надати ґрунтовне пояснення походження коштів, а також оприлюднити документи купівлі-продажу нерухомості за весь період його депутатської діяльності.

"В разі відмови Ігоря, юристи Центру протидії корупції звертатимуться з відповідною заявою до прокуратури та суду", - попереджає журналіст.

Гнап зазначає, що для розслідувачів немає друзів, вони об'єктивно ставляться до всіх й від усіх вимагають однакової правди. Адже, як зазначив журналіст, друзі потім можуть перевтілитися в "любих друзів".