Шоу-біз та культура
20 листопада 2015
Пірс Броснан назвав наступну бондіану слабкою і затягнутою
Ірландський актор, що зіграв агента 007 в чотирьох картинах бондіани, зізнався, що розчарований новим фільмом.
news-image

Один з виконавців ролі Джеймса Бонда, голлівудський актор Пірс Броснан зізнався, що розчарований 24-ю серією бондіани - фільмом «007: Спектр» з Деніелом Крейгом у головній ролі. В інтерв'ю виданню HitFix він зазначив, що картина вийшла слабкою і затягнутою, повідомляє «Є!».

«" Спектр "- ні риба ні м'ясо, ні Бонд, ні Борн (Джейсон Борн, герой романів Роберта Ладлема)», - прокоментував Броснан.

Він додав, що Крейг між тим має право на власну інтерпретацію образу. На його думку, в «Спектрі» його колега виглядав розкуто і природно.

«Спектр», що вийшов в прокат у жовтні 2015 року, отримав відносно невисокі оцінки критиків: на сайті Rotten Tomatoes його рейтинг становить 63%. Для порівняння: попередня стрічка бондіани - «007: Координати "Скайфолл" отримала 93% позитивних відгуків.

Для Деніела Крейга «Спектр» - четвертий фільм, в якому він грає Бонда.

Пірс Броснан теж зіграв агента 007 в чотирьох картинах: «Золоте око», «Завтра не помре ніколи», «І цілого світу мало» і «Помри, але не зараз». За три з них (крім «І цілого світу мало») актор удостоївся премії «Сатурн».