Україна
21 листопада 2015
"Через два роки у мрії з'явилися кулаки", - Мустафа Найєм знову збирається на Майдан
У такий спосіб журналіст відзначить другу річницю Євромайдану.
news-image

Відомий журналіст та народний депутат Мустафа Найєм 21 листопада ввечері, у День Гідності та Свободи, о 22:30 знову вийде на Майдан, як і два роки тому. Адже саме його допис у Facebook вважають початком Революції Гідності в Україні. Про свої наміри Найєм знову повідомив на своїй сторінці у соцмережі, передає «Є!»

Мустафа Найєм підкреслив, що у такий день він не хоче згадувати про невдачі, а прагне лише згадати про тих, кого немає поряд. Він наголошує, що тоді мітингувальники не мали ніяких засобів і планів, озброєвшись лише мрією.

"Так, можливо, сьогодні успіхів недостатньо, щоб зрівнятися з тим, що нам вдалося два роки тому. Але через два роки у цієї мрії з'явилися кулаки, вона наповнюється невдоволенням, і з кожним днем набирається досвіду", - написав журналіст.

Якби повернути час назад, зауважує Найєм, він знов би написав той пост і знову б вийшов на Майдан, як і більшість українців.

"Але, чорт забирай, як же хочеться вийти на нього нарешті з гордістю не тільки за минуле, а й за сьогодення, з радістю, втомленим від виконаної роботи, а не знову від ненависті і страху. Я мрію, що коли-небудь ми будемо вітати один одного з Днем Свободи і Гідності без тривоги і тільки зі світлою пам'яттю", - наголосив він.

Найбільше лютять відомого активіста Майдану ті, хто сумніваються у перемозі. Адже сам він вірить у неї беззаперечно, навіть більше, ніж будь-коли.