Україна
22 листопада 2015
Закарпаття знову під загрозою підтоплення
Синоптики прогнозують збільшення кількості опадів у гірських регіонах.
news-image

Ліквідація наслідків паводку на Закарпатті триває, проте ситуація у будь-який момент може погіршитися. Таку інформацію повідомляє прес-служба ДСНС у Facebook, передає «Є!».

"Згідно з уточненими даними підтоплено 315 дворогосподарств, в тому числі 144 житлових будинків у Міжгірському, Рахівському, Тячівському, Іршавському районах. Частково відключено від електропостачання с. Кобилецька Поляна Рахівського району, смт. Дубове, с. Усть-Чорна та с. Новоселиця Тячівського району", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники вже ліквідували наслідки зсуву й відновили рух на автодорозі Мукачево-Рогатин між с. Білин та Кваси Рахівського району. У ліквідації наслідків підтоплень беруть участь  підрозділи ДСНС, Національної поліції, дорожніх організацій, басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та місцеве населення загальною кількістю 210 осіб та 50 одиниць техніки.

У декількох регіонах фіксується зменшення рівня води. Але за прогнозами Укргідрометцентру у Закарпатській області прогнозуються опади у вигляді дощу з мокрим снігом. Тому загроза підтоплень постійно знаходиться під контролем ДСНС, адже ймовірність нової повені залишається досить високою.