Україна
22 листопада 2015
Розпочато відновлення пошкоджених ліній електропередач на кордоні з Кримом
Співробітники "Укренерго" домовились з мітингувальниками.
news-image

Компанія "Укренерго" розпочинає планові роботи з відновлення ліній електропередач поблизу пропускного пункту на кордоні з півостровом Крим, які були пошкоджені у результаті вибуху ввечері 21 листопада. Про це повідомляє ресурс Крым.Реалии, передає «Є!».

Зокрема з'явилась інформація про те, що співробітники компанії домовились з мітингувальниками, які блокували підхід до пошкоджений опор.

«Станом на 9:00 22 листопада бригади Південної ЄС допущені на місце пошкоджень з метою заземлення обох ліній для забезпечення безпеки людей в охоронних зонах ліній», - йдеться в повідомленні компанії.

В "Укренерго" повідомляють, що всі необхідні роботи вони здатні виконати протягом однієї години. Керівництво компанії інформує, що у результаті штучного пошкодження вийшли з ладу обидві лінії, якими поставляється електроенергія до Криму. Мова йде про ПЛ 330 кВ Каховська - Островська та ПЛ-330 кВ Каховська - Джанкой.

"Обидві повітряні лінії відключилися в результаті спрацьовування системи релейного захисту", - повідомляють в "Укренерго".