Київ
23 листопада 2015
Вночі на Оболоні стався розбійний напад
Двоє молодиків відібрали у парубка сумку від ноутбука, гроші та мобільний.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції України в м.Києві, близько другої години ночі до чергової частини управління поліції в Оболонському районі надійшло повідомлення від жінки: поблизу торгового центру невідомий відібрав у її сина мобільний телефон, гроші і документи, передає «Є!».

На місце події терміново прибули поліцейський патруль та слідчо-оперативна група.

Потерпілий розповів правоохоронцям, що разом із товаришем перебував поблизу виходу зі станції метро «Оболонь». У цей час до них підійшов незнайомий чоловік і спробував зав’язати розмову. Тут же нагодився його спільник. А згодом один потерпілих виявив відсутність власної сумки для ноутбука, в якій були 600 гривень, паспорт та ідентифікаційний код, - повідомили у прес-службі.

Після того, як хлопець почав з’ясовувати стосунки з чоловіками, один із них сказав, що може допомогти розібратися у цій ситуації та запропонував пройти через дорогу.

Юнак погодився, і вони опинилися поруч із будинком. Тут же незнайомець приставив до грудей 23-річного парубка ніж та почав обшукувати кишені. Забравши 400 гривень і мобільний телефон, зловмисники втекли.

Матеріали про подію внесено до ЄРДР за ст. 187 (Розбій) КК України. Проводяться заходи з метою встановлення осіб розбійників.