Шоу-біз та культура
23 листопада 2015
Американські моряки зняли пародію на трейлер "Зоряних війн" (ВІДЕО)
Переляканий матрос на початку відео зображує джедая з першого офіційного трейлера стрічки.
news-image

Моряк Алекс Дельгадо зняв на авіаносці ВМС США "Дуайт Ейзенхауер" пародійний трейлер на фільм "Зоряні війни: Пробудження сили", який виходить на екрани в грудні 2015 року. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на The Washington Post.

Ролик Sea Wars: The Ike Awakens ("Морські війни: Пробудження Айка") викладений на сервісі YouTube. Під пробудженням Айка мається на увазі швидке закінчення капітального ремонту корабля, названого на честь 34-го президента США Дуайта Ейзенхауера (Айк - його прізвисько - прим. ред.).

На початку ролика демонструються кадри з переляканим матросом, жести якого нагадують джедая з першого офіційного трейлера фільму. Далі глядач бачить, як по палубі зі звуками Робота R2D2 котиться відро прибиральника, потім з'являється світловий меч і американський літак, який атакує СІД-Винищувач.

У трейлері не уточнюється, чи перейшов хтось з членів екіпажу авіаносця на темну сторону сили "Зоряні війни".

Нагадаємо, "Зоряні війни" - фантастична кіноепопея режисера Джорджа Лукаса. Складається з оригінальної трилогії (1977-1983) і трилогії пріквела (1999-2005). Сьомий фільм - "Пробудження сили" - початок нової трилогії-сиквела, яка буде продовжена в 2017-му і 2020 роках. У США новинка виходить у прокат 14 грудня, в Україні - 17 грудня.

Перший офіційний трейлер сьомого епізоду "Зоряних війн" вийшов 20 жовтня. У ролику довжиною трохи більше двох хвилин глядачам представили нових героїв саги - Рею і Фінна. Також були продемонстровані знайомі персонажі - Хан Соло, Чубакка (Пітер Мейх'ю) і принцеса Лея (Кері Фішер).

Читайте також: "Зоряні війни-7" зібрали 50 мільйонів доларів ще до прем'єри