Події
23 листопада 2015
У Криму через відключення електрики "впав" інтернет-трафік
У пікові години трафік не перевищує показник 5-6 Гбіт/сек, у той час як ще три дні тому перевищував позначку 15 Гбіт/сек.
news-image

Часткове припинення постачання електроенергії з України до Криму призвело до різкого падіння обсягів інтернет-трафіку на півострові. Про це пише "ЛігаБізнесІнформ", передає «Є!».

Як видно з графіка Кримської мережі обміну трафіком Crimea-IX, в ніч з 21 на 22 листопада обсяг інтернет-трафіку, що проходить через її вузли падав майже до нуля.

22-23 листопада він так і не відновився повністю.

У пікові години трафік не перевищує показника 5-6 Гбіт/сек, у той час як ще три дні тому піки обміну інтернет-трафіком між провайдерами перевищували позначку 15 Гбіт/сек.

Crimea-IX забезпечує зв'язність мереж операторів і провайдерів Криму для організації ефективного обміну трафіком між ними по найкоротших маршрутах, без використання міжкордонних переходів. Станом на квітень 2015 року, вона об'єднує понад 20 операторів півострова з сумарним трафіком близько 20 Гбіт/сек.

Нагадаємо, увечері 21 листопада в Херсонській області відбувся підрив електроопор, через які постачалася електроенергія до окупованого Криму.

Читайте також: "Люди готуються до кінця світу," - констатують мешканці Криму