Суспільство
24 листопада 2015
У Севастополі покарали поліцейських, які сховали труп дівчини
Загибла кримчанка випала з балкона.
news-image

У Севастополі фінальної стадії дійшло слідство резонансного злочину, учать у якому взяли три співробітника поліції. Про це 24 листопада повідомила прес-служба Слідчого комітету Росії, передає «Є!» з посиланням на Крым. Реалии.

Як повідомляється, 20-річна Анжела Ушакова загинула у вересні 2014 року. Дівчина пропала безвісти, за цим фактом було порушено кримінальну справу про вбивство.

Слідство з'ясувало, що Ушакова поїхала 18 вересня 2014 року разом зі своїм приятелем до будинку спільних знайомих, де тривало застілля. За невідомих обставин дівчина випала з балкона й отримала травми, несумісні з життям. На вечірці були присутні три співробітники поліції, які замість того, щоб викликати своїх колег, закопали тіло дівчини поблизу села Пирогівка.

Звинувачення у перевищенні посадових повноважень та у вбивстві висунуто трьом екс-поліцейським, які навмисне приховали подробиці загибелі дівчини.

Подія викликала резонанс у соцмережах Криму. Користувачу припускали, що дівчину поліцейські закопали, коли вона ще була жива.