Суспільство
25 листопада 2015
Рідні загиблого російського морпіха: "Відправився до Сирії, щоб заробити на квартиру"
Загиблий в Сирії морський піхотинець Олександр Пазиніч з Новочеркаська посмертно нагороджений Орденом Мужності
news-image

"Комсомольская правда" розповіла про особисте життя загиблого в підбитому вертольоті морпіха Олександра Пазиніча, пише «Є!».

Трагедія, нагадаємо, сталася напередодні в Сирії, коли два вертольоти з морськими піхотинцями на борту проводили пошуково-рятувальну операцію з порятунку екіпажу збитого турецьким винищувачем у той же день бомбардувальника Су-24. Одна з вертушок Мі-8 піддалася обстрілу з землі та зробила вимушену посадку на нейтральній території. Але при цій атаці отримав смертельні поранення морпех.

Як стало відомо "КП", Олександр у складі підрозділів спецназу брав участь у бойових дій в гарячих точках на Північному Кавказі, був не раз нагороджений за виконання завдань.

Дмитро, товариш по службі по військової частини морської піхоти, дислокованої у Криму, розповів виданню, що Олександр завжди був на хорошому рахунку в командирів.

Правда, зазначає видання, інша інформація про службу - під грифом «секретно». Відомо тільки, що у вересні він відправився до Сирії - в останнє свою відрядження. Близькі кажуть, він віддавав всі сили улюбленій роботі ще й тому, що хотів заробити на власну квартиру - поки що сім'я живе в орендованій.

У Олександра залишилися двоє дітей - донька від першого шлюбу, і 4-річний синочок Максим - від другого.

Коли їхав туди, у нього не виникло ніяких поганих передчуттів - все як завжди, був у такому настрої, як завжди, а ось у мене - щось ось скребло на душі, тільки я тоді не розуміла, від чого і чому, - крізь сльози визнається його дружина Ірина.

За інформацією «КП», борт з тілом Олександра Пазиніча вже прибув до Криму - за місцем дислокації частини. Потім планують доставити тіло на батьківщину.

Читайте також: З'явилось відео порятунку сирійцями морпехів з підбитого вертоліта (ВІДЕО)