Київ
25 листопада 2015
«Створи свій Новий Рік» - сьогодні стартувала новорічна онлайн-гра
Організатори свята запрошують всіх бажаючих долучитися до створення стилю новорічних заходів.
news-image

Сьогодні організатори свята «Новий Рік між двома дзвіницями» запустили на сайті заходу он-лайн гру, яка  найближчим часом може стати реальністю. Про це повідомив на прес-конференції  засновник проекту «Folk Ukraine» Ігор Добруцький, передає кореспондент «Є!».

Зокрема, всі бажаючи можуть долучитися до створення особливого стилю столичних новорічних заходів.

Ми першими в світі зробили інтерактивну гру «Створи свій Новий Рік між двома дзвіницями», яка налічує п’ять рівнів. Завдяки цій грі всі бажаючи можуть обрати той стиль святкування, який би їм хотілося бачити, - повідомив Ігор Добруцький.

Зокрема, завдяки грі можна обрати друзів Святому Миколаю, прикрасити новорічну ялинку, обрати святкову  музику та, навіть, смаколики, що будуть продаватися  на різдвяному ярмарку.

Таким чином, на 5 грудня ми будемо мати відповідь – яка буде ялинка, іграшки, друзі Святого Миколая. І завдяки таким опитуванням ми зробимо стиль, образ святкування, - зазначив Ігор Добруцький.

Наприкінці гри всі учасники отримають сертифікат,  з яким можна прийти до резиденції Святого Миколая, поставити печатку учасника, поспілкуватись із Добродієм та отримати подарунок.

Читайте також: Дні європейських країн, флешмоб, квест, ковзанки, виставки та концерти - як святкуватимуть Новий рік у столиці