Україна
26 листопада 2015
Активісти, що блокують Крим, хворіють через похолодання
Найчастіше люди потерпають від запалення легенів.
news-image

У зв'язку зі значним похолоданням, погіршенням погодних умов та наступом календарної зими більшість активістів, що на громадських засадах блокують проїзд на територію Криму, захворіли на різні застудні захворювання. Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної держадміністрації з посиланням на одного з лідерів акції по блокаді Криму Ленура Іслямова, передає «Є!».

Іслямов зазначає, що найчастіше активісти хворіють на запалення легенів. Тому через хвороби утримувати блокаду усе складніше. Однак усе необхідне, навіть медикаменти, у блокадників є й у достатньому обсязі.

«Звичайно, з продовольчим забезпеченням нам допомагають волонтери, громадяни, що проживають на території Херсонщини, представники влади. Тому, в цілому, все, що потрібно для життя, ми маємо », - сказав він.

Нагадаємо, 20 вересня розпочалась безстрокова акція з блокування вантажного транспорту, що прямує до Криму з продуктами і товарами, ініційована лідерами кримських татар, які вимагають припинення репресій на півострові проти представників Меджлісу.